День Землі

2016-04-22

Традиційно щороку навесні у багатьох країнах світу 22 квітня відзначають День Землі, наш заклад теж не залишився осторонь.

Розпочався цей день виступом дітей старшої та логопедичної групи разом з вчителем – логопедом Дзюбою Т.А., які розповіли присутнім про походження Дня Землі та закликали дітей і дорослих до збереження природи та примноження її багатств. Всі дорослі та малята були запрошені до роботи на городах та квітниках ДНЗ.

Діти середньої групи (вихователь Олех А.В.) посадили на городі цибулю, посіяли огірки та вспушили землю на квітниках; діти старшої групи (вихователь Павлюченко Г.В.) посадили кущі смородини, порічки; діти логопедичної групи - кущі форзиції , спіреї бумальди та посіяли моркву, огірки; діти молодшої групи разом з вихователем Грищенко К.В. посадили суницю, а різновікової групи (вихователь Данилова О.О.) - квіти хости. Не залишилися осторонь і працівники дошкільного закладу, які висадили на квітниках мускари, примули, іриси. Розсаду квітів та кущів принесли батьки вихованців .

Після роботи на городах та квітниках діти і працівники закладу переглянули виставку малюнків «Природа – наш рідний дім».

Кiлькiсть переглядiв: 298

Коментарi